Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter

Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter. Ook in het derde seizoen komt er weer – letterlijk en figuurlijk – een bonte stoet aan moeders en een enkele vader voorbij. Zij zijn opgegeven door hun wanhopige dochters (of zonen) die Gordons hulp hebben ingeroepen om hun moeders er weer fatsoenlijk uit te laten zien.

Gordon: “Het derde seizoen heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik dacht na de vorige serie dat het niet meer erger kon, maar dat moet ik bijstellen. We hebben weer zulke mooie verhalen van de vrouwen achter al die kledingkermis dat ik kan spreken van het beste seizoen tot nu toe! Ik heb gelachen en meegehuild en weet dat ‘Hotter Than My Daughter’ een programma is waar ik nog heel lang mee door wil gaan>”

Met hulp van Gordon zijn dream team, bestaande uit styliste Manon Meijers, haarstyliste Marissa Pronk en visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders krijgen de moeders of vaders een nieuwe look aangemeten waar ze, hopelijk vol trots, weer goed mee voor de dag kunnen komen.

Het komende seizoen maken we onder meer kennis met dochter Rachel (23 jaar) en moeder Marion (47 jaar). Rachel heeft het idee dat haar moeder denkt dat ze nog een jonge gothic queen is. Het liefst loopt moeder namelijk in lange jurken of zwarte korsetten. Ze toupeert haar haren en maakt haar ogen zwart. Rachel schaamt zich kapot. Zo ook dochter Rozala (22 jaar). Haar moeder Betsy (60 jaar) is een opvallende verschijning in haar strakke jurkjes, lage decolleté en… iedere dag een andere pruik! Moeder Betsy heeft meer dan veertig pruiken en dat is nog lang niet genoeg. Dochter Rozala (22 jaar) wil graag dat moeder zich normaal kleedt en eens ophoudt met al die pruiken.

Gordon ontdekt dat de meeste moeders zich niet zomaar zo uitbundig kleden, maar dat hier vaak een droevige gebeurtenis aan ten grondslag ligt. Des te meer reden om de moeders een hart onder de riem te steken en hen te verwennen met een spectaculaire metamorfose.

Vanavond tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Hotter Than My Daughter; moeders opgelet Gordon is terug!
Lees ook:Vanavond nieuwe metamorfoses in Hotter Than My Daughter
Lees ook:Nieuw seizoen Hotter Than My Daughter extremer
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Everybody Dance Now is weer terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>