Meiden met te veel make-up op krijgen make-under

In het programma ‘Lust, Liefde of Laten Lopen?’ geeft presentatrice Jenny Frost Britse meiden een broodnodige make-under. Ze krijgt daarbij hulp van een computer met de naam POD. De hoofdpersonen uit deze serie hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gek op hairextensions, veel bloot en liters fake tan.

De meiden vinden zichzelf prachtig en sexy, maar daar blijkt niet iedereen het mee eens te zijn. Willekeurige mannen krijgen een foto van de dame in kwestie te zien en kunnen kiezen of ze haar aantrekkelijk vinden, zelfs met haar willen trouwen of dat ze haar liever laten lopen. Helaas is het laatste vaak het geval.

Hoog tijd om alle opsmuk overboord te gooien en te kijken welke natural beauty er onder de lagen make-up schuilgaat. Levi is een van de meiden die in de eerste aflevering onder handen wordt genomen. Volgens eigen zeggen houdt ze van trashy en dat is te zien. Computer POD neemt geen blad voor de mond en noemt haar een ‘dragqueen met een hangover’. Werk aan de winkel voor Jenny en POD.

‘Lust, Liefde of Laten Lopen?’ wordt vanaf aanstaande maandag op werkdagen tussen 19.05 uur en 19.35 uur op RTL 5 uitgezonden.

Lees ook:Meiden krijgen make-under van Patty Brard in nieuwe show
Lees ook:Win make-up met Bourjois Make My Holiday Game
Lees ook:Win ontzettend veel Gosh make-up producten
Lees ook:Blog van Britt: Ik sta hier, onhandig heen en weer te stappen met uitgelopen make-up over mijn hele gezicht.
Lees ook:Meiden uit I Can Make You A Supermodel succesvol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>