Everybody Dance Now-jury: Dan, Lieke en Jan Kooijman

In het nieuwe RTL 4-programma ‘Everybody Dance Now’ bindt heel dansend Nederland vanaf vrijdag 22 februari de strijd met elkaar aan. Niemand minder dan Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman nemen plaats achter de jurydesk en hopen aangenaam verrast te worden door de beste dans act van Nederland.

Naast deze driekoppige jury moet ook het 250 man stemmend publiek overtuigd raken van de danskwaliteiten. Presentatrice Chantal Janzen ontvangt jong en oud met uiteenlopende dansstijlen als hofdans, ballroom en tapdans. De kandidaten worden acht afleveringen lang blootgesteld aan zware, zenuwslopende rondes en een jury die kritischer is dan ooit. Wie maakt zijn droom waar en sleept 25.000 euro in de wacht?

Het programma bestaat uit drie auditierondes, één tussenronde, drie halve finales en één allesbepalende finale. De laatste vier uitzendingen zijn liveshows.

www.rtl.nl/everybodydancenow

Lees ook:Bn’ers als Jan Kooijman en Lieke van Lexmond over Italië
Lees ook:Jan Kooijman valt tijdens paaldans Everybody Dance Now
Lees ook:Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers
Lees ook:Jan Kooijman en Dennis Weening over ‘Killer Karaoke’
Lees ook:Lieke van Lexmond presenteert The Ultimate Dance Battle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>