Wie wint Expeditie Robinson: Fajah, Peggy, Fatima of Chris

Wie wint Expeditie Robinson? De strijd gaat tussen Peggy Vrijens, Fajah Lourens en Fátima Moreira de Melo en Christophe De Meulder. Vanavond is de ontknoping eindelijk op tv te zien…

De eerste van hen die tijdens de allesbeslissende proef een brandende fakkel in de wok gooit en daarmee de inhoud in de fik steekt, is de winnaar. In de uitzending van vorige week was te zien dat Peggy als eerste een brandende fakkel gooit, maar is deze ook gelijk raak? En komt Christophe na zijn uitputtende roeitocht nog op tijd boven op het platform aan om met vuur te gooien? Het belooft een zenuwslopend slot te worden van een seizoen dat gedomineerd werd door extreem tactisch spel en meesterlijke complotten. Wie gaat naar huis als ultieme Robinson én is 50.000 euro rijker?

In deze slotaflevering komen alle afgevallen kandidaten – Ruud Feltkamp, Willie Wartaal, Tess Milne, Lodewijk Hoekstra, Paul Turner, Aagje Vanwalleghem, Olivier Bisback, Gene Thomas, Joke Van de Velde, Min Hee Bervoets, Zoë Van Gastel en Matthias De Meulder – nog eenmaal bij elkaar om samen met de vier finalisten en het presentatieduo Dennis Weening en Evi Hansen te kijken naar het einde van de bloedstollende finaleproef tussen Peggy, Fajah, Fátima en Christophe. Uiteraard wordt er ook uitgebreid teruggeblikt op de expeditie. Hoe voelt het nu bijvoorbeeld voor Lodewijk, Willie en Tess die behoorlijk in hun rug gestoken werden tijdens het keiharde spel?

De finale wordt tussen 20.30 en 21.45 uur uitgezonden op RTL 5.

Lees ook:Fátima Moreira de Melo ultieme winnares Expeditie Robinson
Lees ook:Fajah Lourens vreest weegschaal na Expeditie Robinson
Lees ook:Cast Expeditie Robinson 2012; meeste complotten
Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Finale Expeditie Robinson 18 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>