Cast Expeditie Robinson 2012; meeste complotten

‘Expeditie Robinson 2012’, te zien bij RTL 5 vanaf donderdag 30 augustus, zal de boeken in gaan als de editie met de beste cast, de meeste complotten en de spannendste en meest onverwachte eilandraden. Het is afzien geblazen to the max voor de acht bekende Nederlanders en acht bekende Vlamingen die het erop wagen.

Vanuit Nederland gaan ‘GTST’-acteur Ruud Feltkamp, actrice Peggy Vrijens, rapper Willie Wartaal, presentatrice Tess Milne, RTL 4-tuinman Lodewijk Hoekstra, actrice/presentatrice Fajah Lourens, ‘The Voice of Holland’-zanger Paul Turner en oud-hockeyster en pokerdiva Fátima Moreira de Melo de uitdaging aan. Presentatie van dit veertiende seizoen is in handen van Dennis Weening en Evi Hanssen.

Uitzending RTL 5: ‘Expeditie Robinson’, elke donderdag vanaf 30 augustus, 20.30 uur. rtl.nl/expeditierobinson

Lees ook:Wie wint Expeditie Robinson: Fajah, Peggy, Fatima of Chris
Lees ook:Eline Henckens in vrienden-editie Expeditie Robinson
Lees ook:Expeditie Robinson dit jaar alleen met Bekende Nederlanders
Lees ook:Finale Expeditie Robinson 18 december
Lees ook:Fajah Lourens vreest weegschaal na Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>