Eeneiige vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo in docusoap Net5

In de nieuwe docusoap ‘De Vierling’ volgt Net5 vanaf september het dagelijkse leven van de enige eeneiige vierling in Nederland. De mooie tienermeiden Tessa, Esmé, Lisa en Bo lijken als vier druppels water op elkaar.

Al hun hele leven zijn ze een ware attractie en worden ze niet uit elkaar gehouden –zelfs hun eigen vriendjes raken soms in de war. De bijzondere dames zijn net 19 jaar geworden en het is tijd om hun vleugels uit te slaan. Ze verlaten het ouderlijk huis om op zichzelf te gaan wonen. Net5 volgt de dames op de voet in deze belangrijke fase van hun leven.

1 op de 15 miljoen
Het was wereldnieuws toen Tessa, Esmé, Lisa en Bo 19 jaar geleden in het Overijsselse Hardenberg werden geboren. Terecht, want een eeneiige vierling komt maar 1 op de 15 miljoen keer voor. De dames zijn een heel opvallende verschijning en worden vaak nagestaard. Dat is niet altijd even leuk, maar ze maken ook genoeg grappige situaties mee. Zo zoende het vriendje van de een per ongeluk bijna eens de verkeerde en zelfs hun vader spreekt soms de verkeerde aan. Maar hoewel de dames qua uiterlijk identiek lijken, zijn er kleine verschillen. De een heeft een moedervlek, de ander een net wat ronder gezicht en ook hun stemmen zijn anders.

Gemoederen lopen op
Hun karakters verschillen echter het meest van elkaar. En dus vliegen ze elkaar regelmatig in de haren. Zo heeft de modebewuste vierling dezelfde kledingsmaak, wat vaak zorgt voor ruzie tijdens het aankleden in de morgen. Op zichzelf wonen wordt dus nog een behoorlijk uitdagende stap in het leven van de meiden. De geborgenheid en het toeziend oog van hun ouders en oudere broer valt straks weg. Daarbij komt dat het organiseren van het huishouden iets is dat ze nog niet gewend zijn. Hoe gaan ze dit regelen? En is er ondanks hun drukke leven met hun vriendjes, uitgaan, shoppen en de dagelijkse beslommeringen genoeg tijd en geld voor een vakantie onder de zon?

De Vierling
Vanaf maandag 10 september iedere werkdag om 20.00 uur.

Lees ook:Vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo Akse vanaf vanavond op tv
Lees ook:Daten en online delen in Samen Single bij Net5
Lees ook:Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5
Lees ook:Anke, Bo, Daelorian en Nikki in finale HNTM
Lees ook:Individuele strijd in Echte Meisjes wordt Tessa te veel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eeneiige vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo in docusoap Net5

  1. Pingback: Vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo Akse vanaf vanavond op tv | Meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>