Geisha-moeder neemt Britt en Ymke onder handen in Japan

De volgende bestemming van wereldburgers Britt en Ymke is Japan. Vandaag is te zien dat de dames het mysterie van de Geisha’s ontrafelen in ‘Britt en Ymke en het mysterie van de Witte Tafeldame’. Het duo komt terecht bij een strenge Geisha-moeder die hen de kneepjes van het vak bijbrengt. De meiden transformeren in echte gezelschapsdames. Zal dit hen verder helpen om het mysterie op te lossen?

Ook bezoeken zij in deze aflevering een Boysclub, dit is een club waar vrouwen een man kunnen uitzoeken voor een gezellige avond, en gaan hier op zoek naar een man voor Ymke. Het duo ervaart hoe het is om in een aardbeving terecht te komen en gaan langs bij een kattencafé, waar Ymke wederom een poging doet om een man te pleasen. Zal het haar lukken? Britt krijgt het aan de stok met een Zenmonnik als zij in een tempel weer eens haar mond niet kan houden.

‘Britt en Ymke en het mysterie van de Witte Tafeldame’ is vanavond te zien op RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Britt en Ymke in Ecuador; wie wordt Bananen-koningin?
Lees ook:Britt en Ymke met Bosjesmannende bush bush in
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender
Lees ook:Britt en Ymke blijven bij RTL 5; krijgen nieuwe show
Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>