So You Think You Can Dance USA met supersterren

De beste danstalenten van de Verenigde Staten zijn vanaf vanavond te zien op RTL 5 in ‘So You Think You Can Dance USA’. In deze Amerikaanse dansshow, die voor het eerst in Nederland is te zien, wordt onder leiding van Cat Deeley gezocht naar de meest favoriete danser van het land. De kandidaten die overblijven na de auditierondes gaan door naar de live shows waar ze wekelijks met een andere partner in een nieuwe stijl dansen. Salsa, hiphop, jazz en ballet zijn enkele van de danssoorten die de deelnemers tot in hun tenen moeten beheersen.

De dansers worden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit vaste juryleden Mary Murphy en Nigel Lythgoe. Zij worden per show bijgestaan door wisselende gasten onder wie Lady Gaga, Katie Holmes, Lil’ C en Carmen Electra. Samen met de kijker bepalen zij wekelijks welke twee dansers de zwakste performance hebben neergezet en de show moeten verlaten. Van de vier deelnemers die uiteindelijk overblijven, kan er maar één tot de meest favoriete danser van The States worden gekroond. Deze winnaar gaat naar huis met 250.000 dollar cash.

So You Think You Can Dance USA wordt vanaf vandaag wekelijks uitgezonden op RTL 5 tussen 20.00 en 22.30 uur.

Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance loodzwaar
Lees ook:So You Think You Can Dance lanceert Facebook App
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>