Hotter Than My Daughter; moeders opgelet Gordon is terug!

Hotter Than My Daughter is weer terug! Heb je vorig jaar ook zo genoten van dit programma van Gordon; vergeet dan niet om half negen naar RTL 4 te zappen. Vanavond start het nieuwe seizoen, waarin Gordon niet alleen moeders, maar ook vaders onder handen zal nemen. Voor de dochters is de maat vol en moet er snel iets veranderen.

Gordon: “Van alle programma’s die ik gedaan heb, past dit het best bij mij. Ik hou van de verhalen die er achter de vrouwen, en nu soms ook de mannen zitten, en wat hen heeft bewogen om zich zo opvallend te kleden. ‘Hotter Than My Daughter’ geeft mij de gelegenheid om een andere kant te laten zien die ik nog meer zou willen uitbouwen, geïnteresseerd als ik ben in al die heerlijke mensen.” Met de hulp van styliste Manon Meijers, kapper Vincent Langedijk en visagisten Nadia van Kooten en Ciel Coenders worden de moeders en vaders gerestyled zodat hun dochters weer zonder zich te schamen met hen over straat durven.

In de eerste aflevering maken we onder meer kennis met moeder Marlies en dochter Sadea. Moeder en dochter Sadea zijn twee uiterste van elkaar. Marlies is dik in de vijftig en al overgroot oma, maar nog steeds kleedt zij zich het liefste als iemand van twintig jaar oud. Strakke shirtjes, korte rokjes, diepe decolletés, niets is haar te gek. Dochter Sadea vindt dit afschuwelijk en wil dat haar moeder zich naar haar leeftijd gaat kleden. Sadea is zelf een rustig en ingetogen meisje. Diepe decolletés vindt zij helemaal niks, want daardoor kunnen mensen een verkeerd beeld van je krijgen. Aan Gordon en zijn team de taak om de moeder een fantastische make over te geven.

Hotter Than My Daughter wordt vanavond uitgezonden tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter
Lees ook:Nieuw seizoen Hotter Than My Daughter extremer
Lees ook:Vanavond nieuwe metamorfoses in Hotter Than My Daughter
Lees ook:Gordon: Niemand is zo vaak afgewezen als ik
Lees ook:Gordon: Help Onze Dochter Aan De Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>