Kijker beslist in So You Think You Can Dance

De tien overgebleven kandidaten van het populaire RTL 5-programma ‘So You Think You Can Dance’ waren gewend om in vaste koppels met elkaar te dansen. Na vier intensieve weken komt daar verandering in; er moet van danspartner worden gewisseld.

Vanaf deze week bestaan de koppels uit willekeurige duo’s. Na een intens afscheid van haar danspartner Juvat, danst Anna samen met Sedrig een jazz-choreografie. Stephanie en Gianni laten samen een hiphop fast zien, Marissa en Anthony doen een moderne dans, Nina en Meysam laten een Engelse Wals zien en Celine en Juvat dansen een hiphop lyrical. Houden de danstalenten zich staande met hun nieuwe partner of missen ze de vanzelfsprekendheid van de oude partner?

In de spannende liveshow van vanavond gaat de strijd onverminderd verder. Geen ‘dance for your life’-rondes’ meer, maar de tien toptalenten moeten alles geven in de solo’s. Zowel bij de koppeldans als bij de solo worden de kandidaten individueel beoordeeld. De jury heeft geen doorslaggevende rol meer bij welke danser en danseres definitief het veld moet ruimen. De kijker beslist vanaf nu.

Uiteindelijk wordt in de finale van 27 november duidelijk wie de meest favoriete danser of danseres is en naar huis gaat met een geldbedrag van maar liefst 25.000 euro en díe gewilde dansopleiding naar keuze.

RTL 5, ‘So You Think You Can Dance‘ elke zondag, tussen 20.00 uur en 22.30 uur.

Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013
Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance loodzwaar
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:Frederic wint So You Think You Can Dance (#SYTYCD)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>