Elize van Oh Oh Cherso laat hersens kraken

Elize uit Oh Oh Cherso heeft een zware taak op zich genomen. Komende woensdag is zij op BNN te bewonderen in De Nationale IQ Test 2011. Naast bn’ers zoals presentator Marc de Hond, Manuela Kemp en Arijan (adje) van Bavel zal zij op de Nederlandse televisie laten zien wat zij in haar koppie heeft zitten.

Elize was lange tijd de enige van de Oh Oh Cherso crew zonder bijnaam. Inmiddels heeft ze er een voor zichzelf gevonden, namelijk ‘Slimpie’. Dit omdat ze als enige van de Haagse groep het gepresteerd heeft aan een HBO-opleiding te beginnen. Om te bewijzen dat er ook daadwerkelijk wat IQ in haar hersenpan zit doet ze mee met de beroemde test van BNN.

Zal ze uiteindelijk toch slimmer zijn dan iedereen dacht of valt ze gruwelijk door de mand? We zullen het zien, woensdag 19 januari 20.30 tot 22.50 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

In ieder geval wel lef dat ze meedoet! Doe jij hem ook?

Bron: AD
Afbeelding: By إبن البيطار (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Oh Oh Cherso meiden gaan voor boobjob
Lees ook:Oh Oh Cherso en Di-Rect fietsen voor goede doel
Lees ook:Bibi Breijman – Kaboutertje Oh Oh Cherso – IQ 132
Lees ook:Oh, Oh Cherso… het zou je dochter maar zijn
Lees ook:Ruzie Oh Oh Cherso-sterren eindigt in tranen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>