Joran vd Sloot aan de leugendetector!

Er komt een nieuwe tv-show over de verdwijning van Natalee Holloway, waarin Joran van der Sloot stevig aan de tand wordt gevoeld door Terror Jaap. TV-maker Olaf Simons in de GPD-bladen: ‘Joran liegt en bedriegt. De enige manier om de waarheid te achterhalen, is een leugendetectortest. Joran is twee dagen doorgelicht.’ Joran en Jaap kwamen via de netwerksite Hyves met elkaar in contact…

Lees verder

Lees ook:Joran vd Sloot wint € 13.800!
Lees ook:Reconstructie Joran vd Sloot-Natalee Holloway
Lees ook:Joran aan leugendetector (filmpje)
Lees ook:Joran: ‘oeps I did it again’
Lees ook:Joran zoekt Thais vriendinnetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>