Stralende huid met ck one 3-in-1 concealer

De ck one 3-in-1 concealer combineert de voordelen van een corrector, een primer en een illuminator in één handige applicatiepen. Het product blijft goed zitten en bevat een pigmenttechnologie met aminozuren en vitamine c + e om oneffenheden effectief te camoufleren. Tegelijkertijd wordt de teint helderder en egaler met als resultaat een frisse, stralende huid.

Verkrijgbaar in vier tinten: 1 – light, 2 – light medium, 3 – medium en 4 – medium deep voor 19,00 euro. Dit product wordt verkocht bij de volgende Douglas filialen: Amsterdam (Kalverstraat), Groningen, Roosendaal, Nijmegen (Burgtstraat), Rotterdam (Lijnbaan) en Haarlem. Ook op www.douglas.nl verkrijgbaar.

Lees ook:Limited Spring edition van ck one color
Lees ook:Ontdek kleurrijke limited edition make-uplijn van CK One
Lees ook:Ontdek ck one dark matter limited editions!
Lees ook:Rooney Mara opgemaakt met CK One make-up
Lees ook:Egale huid met de nieuwe BB Cream van NIVEA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>