Tanningqueen JWOWW van Jersey shore heeft eigen lijn

Sinds kort heeft tanning-queen Jenni Farley of beter bekend als JWOWW haar eigen lijn van tanningsproducten. JWOWW is bekend van series als ‘Jersey Shore’ en ‘Snooki and JWOWW’ op MTV. Leoni van Amstel vertelt je er meer over.

De 50x Black Bronzer is een lotion voor onder de zonnebank. Het bestaat uit een mix van krachtige bronzers, waaronder trypsine en DHA. Het zou garant staan voor een ongekend snel en diep bruiningsresultaat. De lotion bevat sheabutter en amandelolie die de huid voeden en beschermen en zorgen ervoor dat de huid langer bruin blijft. Bang zijn voor huidveroudering door de zonnebank hoef je niet te zijn, de toegevoegde vitamine C gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een heldere, frisse uitstraling. Daarnaast ruikt de lotion ook nog heerlijk, ook wel ‘Italian-Kiss’ genoemd door geurnoten van rijp fruit en een vleugje chocolade.

Helaas, zonnebanken in Nederland zijn pas toegankelijk vanaf 18 jaar. Maar niet getreurd want 50x Black Bronzer is ook te gebruiken buiten de zonnebank!

De lotion werkt na een keer uitproberen prima als zelfbruinende lotion, waar je geen zonnebank voor nodig hebt. Zorg wel dat je de lotion goed verdeelt over de huid, om kleur verschil tegen de gaan. Was daarna goed je handen! Ondanks dat de lotion vrijwel geen vlekken achterlaat, kunnen je handen nog wel eens oranje uitslaan. Het is een blijft een zelfbruiner, voor perfecte teint moeten we toch echt wachten op de zomer.

Vele beloftes op de verpakking doen mij meestal twijfelen, maar ik moet toegeven JWOWW knows how to tan! Na één te gebruiken, heb ik een mooie bruine teint voor het eerst tijdens de winter. Wel moet je uitkijken, want één keer insmeren met de lotion is genoeg, een tweede laag neigt al een beetje naar ‘teveel van het goede’.

Conclusie: Geslaagd, maar gebruik met mate!

Tekst: Leoni van Amstel 

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van JWOWW (by Australian Gold®) worden in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangolddirect.com

Verkoopprijzen:

  • JWOWW 50x Black Bronzer™                € 64,95/flacon 400 ml.

Lees ook:Daphne Deckers heeft haar eigen TC WOW parfum
Lees ook:Jan Smit heeft zijn eigen tulp; vrolijke rood-witte bloem
Lees ook:Nieuwe fall/winter trend lijn 2013-2014 van LOOkX
Lees ook:Sandra van Nieuwland: Eigen muziek gek om te horen
Lees ook:BIG TV live bij première musical Jersey Boys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>