The Key van Justin Bieber; lekker geurtje

De nieuwe parfum van Justin Bieber waar miljoenen fans op hebben gewacht is er! The Key heet het nieuwe luchtje. Eline Noppert heeft hem voor Meiden.blog.nl gerecenseerd.

The Key werd een aantal maanden geleden al aangekondigd door middel van een trailer die Justin op zijn youtube-kanaal heeft gepost. In deze trailer was zijn nieuwe single Heartbreaker al voor een klein deel te horen. In de commercial is al te zien dat het flesje een bijzonder design heeft. Het is namelijk een wit flesje van glanzen wit glasachtig materiaal met een sleutel eraan. Deze sleutel kun je van het flesje afhalen en bijvoorbeeld aan je ketting hangen zoals het meisje in de commercial doet.

De geur blijft erg goed hangen. Een dag later rook ik hem nog! De parfum is veel volwassener dan zijn vorige parfums, die waren namelijk erg zoet. Deze parfum is niet zo zoet als de vorige maar er zit wel een subtiel vleugje zoet in. De topnoten van de geur zijn mandarijn, peer, boysenberry en zoete bloesem. De hartnoten bavatten roze jasmijn, waterlelie en perzik nectar. En de basisnoten bestaan uit muskus, houtsoorten, vanille en frambozenroom. Het heeft een vleugje frisheid. The Key zou iedereen kunnen dragen, dus niet alleen jonge meiden. De geur ruikt lekker en niet te sterk aanwezig.

The Key is verkrijgbaar in drie verschillende groottes. Namelijk in een flesje van 30 ml, 50 ml en 100 ml. De prijzen zijn te vinden op www.douglas.nl. Hier is de geur ook online te bestellen. Ik vind deze geur erg lekker en je kunt hem naar elke gelegenheid dragen, omdat hij niet te sterk aanwezig is.

Tekst: Eline Noppert

Lees ook:Nieuwe Justin Bieber-parfum: The Key
Lees ook:Opbrengst Justin Bieber Parfum Someday naar goede doel
Lees ook:Justin Bieber brengt akoestische versie van ‘Believe’ uit.
Lees ook:Gratis concert van Justin Bieber in Mexico
Lees ook:Justin Bieber pleit voor bescherming van celebs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>