Weg met zomerse zweetgeurtjes met Odorex

Na een dag in de zon ruik je meestal niet meer zo fris, maar ruikt alles muf en zweterig. Wat doe je ertegen, is de hamvraag hier. Ja, wat eigenlijk. Misschien biedt Odorex een uitweg. ‘Zorgeloos, zelfverzekerd en langdurig fris, zelfs voor de gevoelige huid,’ is het motto van deze deodorant. Precies wat we nodig hebben. Toch?

Hoe ziet het eruit?
De deodorant van Odorex ziet er niet bijster aantrekkelijk uit. Het is gewoon wit met een gekleurde opdruk, lekker basic.

Hoe ruikt het?
Dit product ruikt heerlijk fris. En het leuke: het blijft nog zitten ook. Bij de meeste deodoranten neemt een zweetgeur op den duur toch de overhand waardoor je maar blijft spuiten. Maar bij deze deodorant is dat niet het geval. Wat dat betreft maakt deze deodorant zeker waar wat ‘ie zegt, namelijk bescherming tegen zweetgeuren.

Zijn er nog bijzonderheden?
Ja. In deze deodorant zit helemaal geen alcohol, wat het product heerlijk mild maakt. Ook zijn de deo’s als roller verkrijgbaar, die is twee keer zo klein. Al met al is dit een product dat zeker niet mag ontbreken in je handtas met lekker weer. Het scheelt je een hoop gedoe, en vooral, een hoop nare geurtjes.

Verkoopprijzen voor de rollers en sprays: € 2,35  en € 2,85. Ze zijn te koop bij de drogisterij.

Tekst: Niki Nijboer

Lees ook:Weg met ongewenste haartjes; thuis waxen met BaByliss
Lees ook:Weg met de wintervacht!
Lees ook:Zomerse schoenen en tassen om bij weg te dromen
Lees ook:Moederdagonderzoek 2012: Moeder wil dagje weg met gezin
Lees ook:Zomerse cocktails met POM Wonderful

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>