Altijd je favo geurtje op zak met de Genie-S

Niets is fijner dan je snel even opfrissen met je favoriete parfum, maar je wilt natuurlijk niet de hele fles meeslepen in je tas. Ici paris XL heeft daarom de oplossing bedacht: de Genie-S, een handig hervulbare flaconverstuiver. Blogger Eline van Gassen test ‘m voor Meiden.blog.nl.

De handig op te vullen verstuiver kun je helemaal zelf vullen met je favo luchtje.  Je vul zonder dat je een trechter nodig hebt het 4ml grote reservoir. Zonder morsen heb je dus snel een stijlvol flesje dat altijd in je tas past. Extra handig is het venstertje, waardoor je kan zien hoeveel parfum er nog in zit. Hierdoor zit je nooit meer zonder geurtje. Het enige wat je moet doen is het verstuiver van je parfumflesje trekken, de Genie-S er op zetten en een paar keer pompen zodat het reservoir zich vult.

Enige nadeel: heb je een bijzonder parfumflesje, waarvan je de verstuiver niet kan verwijderen is het helaas niet mogelijk om de Genie-S op te vullen. Bijvoorbeeld DKNY – Be delicious.

Tekst: Eline van Gassen.

 

Lees ook:Met de CoolPix S01 heb je altijd je camera bij
Lees ook:Woon je piepklein? Het kan altijd erger
Lees ook:Aan dit geurtje blijf je ruiken: Honey – Marc Jacobs
Lees ook:The Key van Justin Bieber; lekker geurtje
Lees ook:Met de nieuwe collectie van comma kun je alle kanten op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>