Meidenblog test Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo

Dr. Organic Moroccan Argan Shampoo: een shampoo zónder parabenen, SLS, kleurstoffen, parfum en conserveringsmiddelen. Klinkt als een wondermiddeltje, niet? Blogger Irene Groenink heeft het product getest en vertelt hier haar mening.

Is de verpakking aantrekkelijk?
Hm, dat vind ik wel mee- of eigenlijk juist tegenvallen. Het flesje oogt behoorlijk suf en valt hierdoor niet op. Een voordeel is dat de verpakking doorzichtig is. Hierdoor kun je perfect inschatten wanneer je weer nieuwe shampoo moet kopen.

Waar ruikt het product naar?
Oef, dit is weer zo’n geur die ik niet helemaal kan plaatsen. De lucht doet mij denken aan een spiritueel winkeltje. Zo’n eentje die ruikt naar wierook, luchtverfrissers en geurkaarsjes ineen. Een mengellucht van aloë vera, citroen en kaneel.

Is het product fijn in gebruik?
Mwah. De shampoo schuimt niet echt. Dat maakt het verdelen wat lastig, maar betekent over het algemeen wél dat er geen agressieve reinigingsmiddelen in de shampoo zitten. Wel een echt nadeel, is dat mijn haar steeds heel erg stug aanvoelt na het wassen.

Wat voor een werking belooft de verpakking?
De verpakking belooft dat de shampoo een hydraterende, herstellende en verzachtende werking heeft, maar de belangrijkste boodschap van de verpakking is denk ik dat het product geen rommel bevat.

In hoeverre doet het product wat de verpakking zégt dat het doet?
Tsja, eigenlijk heb ik dat al een beetje verklapt. Het product werkt ongetwijfeld hydraterend en herstellend, maar verzachtend? Nee, integendeel…

Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo is alleen verkrijgbaar bij De Tuinen. Eén flesje á la 265 milliliter kost €9,99.  

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Virgin Coconut Oil Skin Lotion
Lees ook:Kruidvat Shampoo Moroccan Argan Oil getest
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Dead Sea Mineral Face
Lees ook:Dr organic Lavendel verzorgingslijn
Lees ook:Meidenblog test Origins’ Energy-Boosting Moisturizer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>