Fabel of feit: Bio-Oil – Dewi test ‘m voor Meiden.blog.nl

Ondertussen kennen we het allemaal: Bio-Oil, het bekende potje vol wonderen. De bekende olie bevat een samenstelling die bestaat uit een combinatie van verschillende plantenextracten en vitamines. Het geheime ingrediënt genaamd PurCellin Oil zorgt er volgens de verpakking voor dat de olie snel en diep in de huid intrekt en geen vettig gevoel achterlaat. Ook verscheidene sterren als Kim Kardashian, Jourdan Dunn en Sienna Miller stelen de show dankzij het gouden middel. Ze smeren het op hun rimpels, huidstriemen en littekens. Maar werkt het nou echt?

Het antwoord is ja. Mijn ervaring met de olie was zeer aangenaam. Ik heb zelf last van littekens en rode plekjes op mijn rug, de huid was erg droog en jeukerig. Ik ben intensief gaan smeren met Bio-Oil en merkte na de eerste smeerbeurt al een heel verschil. Mijn huid werd rustig, voelde gevoed aan en jeukte totaal niet meer. Na een paar weken smeren zag ik dat mijn huid egaler en steeds minder snel droog werd. Toen begon ik ook met smeren op mijn armen en benen, die ook direct egaler werden en hierdoor bruiner leken. Het product is echt perfect voor je hele lichaam, je kan het smeren waar jij het nodig hebt of gewoon als een bodylotion gebruiken.

Sinds mijn test ben ik verslaafd geraakt aan het product. Het mooiste is dat het product bestaat uit natuurlijke producten en dat de verpakking geheel recyclebaar is. En dat voor een zeer vriendelijke prijs. Niet voor niets dat dit product is uitgegroeid tot het beste verkochte product voor de behandeling van littekens en huidstriemen in maarliefst veertien landen.

Ook al zin gekregen om te smeren? Bio-Oil is te koop bij de drogist en apotheek voor € 11,99 (60 ml).

Tekst: Dewi van Hardeveld

Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Meiden.blog.nl test Philips Lumea Precision Plus
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>