Meidenblog test creamy oogschaduw van Benefit Core Color

Nieuw en exclusief te koop bij Douglas: de nieuwe Benefit Core Color-lijn.  De lijn bestaat uit verschillende kleuren en soorten oogschaduw, lipglosses en lippenstiften. Blogger Irene Groenink heeft een aantal van de producten getest en vertelt vandaag over de zogeheten Creaseless Cream Shadow.

Is de verpakking aantrekkelijk?
Aantrekkelijk is zacht uitgedrukt. De verpakking is prachtig! Het glazen potje van de oogschaduw zelf is al schattig en origineel, maar het doosje dat om het glazen potje heen zit is nog veel leuker! De kleurtjes en de vrolijke motiefjes maken dat je zin krijgt om je op te maken.

Is de oogschaduw fijn in gebruik?
Ah oui! Het product smeert heel goed en fijn uit, dus je hebt maar een ieniemienie beetje nodig voor een mooi resultaat.

Hoe zit het met de kleur?
De kleur van de creamy oogschaduw die ik toegestuurd heb gekregen, heeft als naam ‘R.S.V.P’. Ik kon als betekenis niks anders bedenken dan de Franse afkorting ‘Répondez S’il Vous Plaît’. Waarom de zachtroze oogschaduw deze naam draagt, is mij nog niet helemaal duidelijk. Hoe dan ook, ik ben fan van de kleur. Het creëren van een naturellook met een héél klein beetje glitter was nog nooit zo eenvoudig!

Prijsinformatie:
Tsja, wie mooi wil zijn, moet betalen: deze fijne oogschaduw (4,5 gram) van Benefit kost €19,00.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Meidenblog test Benefit Core Color Ultra Plush Lipgloss
Lees ook:Benefit Core Color! nu exclusief bij Douglas
Lees ook:Meidenblog test BB Cream van Decléor
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Virgin Coconut Oil Skin Lotion
Lees ook:Meidenblog test scheerproducten van merk Oscar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>