Review Kruidvat Bodylotion Silk

Blogger Irene Groenink was begin maart aanwezig bij het Kruidvat Beauty Event. Daar verzamelde zij allerlei producten om te testen. Deze review gaat over een bodylotion met de geur van macadamia. De bodylotion is van het eigen merk van Kruidvat.

Is de verpakking aantrekkelijk?
Niet per se. De flacon ziet er gewoon goedkoop en simpel uit. Bij Kruidvat zijn ze, gezien de andere reviews tot nu toe, kennelijk dol op roze. In dit geval refereert het roze kleurtje misschien niet direct naar macadamia, maar het oogt wel zacht, satijnachtig.

Waar ruikt het product naar?
Ik kan de geur niet helemaal plaatsen, maar als ik de verpakking moet geloven, is het dus macadamia wat ik ruik. Nou, de macadamianoten die ik weleens eet, zijn niet lichtzoet en fris van smaak, haha!

Is het product fijn in gebruik?
Ja, daar is niets op aan te merken. De lotion smeert fijn uit en trekt ook goed en snel in.

Wat voor een werking zou het product moeten hebben?
Volgens de verpakking is Kruidvat Bodylotion Silk gemaakt om de huid weer zacht als zijde te laten aanvoelen en subtiel te laten glanzen.

In hoeverre doet het product wat het zégt dat het doet?
De huid voelt naderhand niet overdreven zacht aan. Subtiel glanzen doet het dan weer wél. In de lotion zitten namelijk hele fijne glittertjes verwerkt. Laat die zomer dus maar snel komen, want die glittertjes doen het gegarandeerd goed op een zongebruinde huid!

Tekst: Irene Groenink.

Lees ook:Review Kruidvat Foam Douche; concurrent voor Rituals?
Lees ook:Review Kruidvat Cleansing 2 in 1
Lees ook:Review Kruidvat Natures zoutscrub spa
Lees ook:Review Kruidvat Pure & Nature sensitive cleansing lotion
Lees ook:Review Kruidvat Effex Maximum Volume Powder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>