Review Kruidvat Pure & Nature sensitive cleansing lotion

Blogger Irene Groenink was afgelopen week aanwezig bij het Kruidvat Beauty Event. Hier verzamelde ze allerlei producten om voor Meiden.blog.nl te reviewen. Vandaag haar mening over Kruidvat Pure & Nature sensitive cleansing lotion en tonic.

Zijn de verpakkingen aantrekkelijk?

Tsja, want laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. De flesjes ogen niet super-de-luxe, maar ik word er wel vrolijk van. Een nadeel vind ik dat de twee flesjes zoveel op elkaar lijken. Ik moet steeds drie keer kijken voordat ik begin met het aanbrengen. Wat vinden jullie ervan?

Waar ruiken de producten naar?
Er zit weinig geur aan de lotion en aan de tonic. Je ruikt een vleugje aloë vera, that’s all. Er zijn bewust geen geurstoffen aan het product toegevoegd om allergische reacties te voorkomen.

Zijn de producten fijn in gebruik?
Ja, ik vind van wel. De lotion bijvoorbeeld, smeert heel goed en makkelijk uit. Het is een soort gel-achtige substantie die op je huid blijft liggen en niet gaat schuimen als het in contact komt met water. Hierdoor ben je tenminste niet eindeloos lang bezig om je gezicht naderhand weer schoon te spoelen.

Wat doet het product?
Zoals ik al eerder vertelde, moeten de producten allergische reacties voorkomen. Daarnaast hebben beide producten volgens de verpakking een hydraterend en vitaliserend effect op de huid.

Ik heb helemaal geen gevoelige huid, maar na het gebruik van de lotion en de tonic voelt het alsof mijn gezicht in brand staat en krijg ik allemaal rode vlekken op mijn wangen en op mijn voorhoofd. Waar het aanligt? Ik heb geen flauw idee. Na een poosje voelt mijn huid wel heel zacht en glad aan, dus wat betreft dat hydraterend en vitaliserend effect is er geen woord gelogen.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Review Kruidvat Cleansing 2 in 1
Lees ook:Review Kruidvat Bodylotion Silk
Lees ook:Review Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner
Lees ook:Review Kruidvat Foam Douche; concurrent voor Rituals?
Lees ook:Review Kruidvat Natures zoutscrub spa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>