Wella Pro Series lanceert productlijn tegen pluizend haar

Een herkenbaar moment: je verlaat het huis met een perfecte coupe voor een avondje uit, maar aan het eind van de avond kom je thuis met pluizend haar waar niks mee te beginnen is. Hoe komt dat toch? Alle haartypes absorberen de vochtigheid in de omgeving, waardoor haar tot wel 30% aan het eigen gewicht in water kan vasthouden. Hierdoor zet het haar uit wat leidt tot beschadiging van de buitenste haarlagen en pluizend haar tot gevolg heeft.

Doordat het haar een eigen micro-klimaat heeft waarin constant vocht met de omgeving wordt uitgewisseld, is het erg belangrijk om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Niet alleen het absorberen van vocht uit de omgeving kan pluis veroorzaken, ook droog haar heeft de neiging te pluizen. Beschadigingen door dagelijks borstelen, stylen en föhnen maken de haarvezels ruwer, wat ervoor zorgt dat het haar er dof en ongezond uitziet. Pro Series zocht naar een oplossing voor dit veelvoorkomende beauty probleem en de Pro Series Frizz Control-lijn is het resultaat.

De nieuwe Pro Series Frizz Control-lijn bestaat uit drie verzorgingsproducten en twee stylingproducten. Met een verfijnde mix aan ingrediënten behouden deze producten de natuurlijke vochtbalans en beschermen het haar tegen een vochtige omgeving en uitdroging.

Verzorging
De Pro Series Frizz Control shampoo en conditioner maken het haar zachter en minder pluizend. De formule voorkomt dat het haar gaat klitten en maakt het makkelijk doorkambaar. Doordat de shampoo en conditioner helpen de vochtbalans in het haar te beschermen, is je kapsel makkelijker te stylen.

Styling
De stylingproducten binnen de Pro Series Frizz Control collectie vormen een perfecte aanvulling op de verzorgingsproducten. De styling lotion helpt het haar beschermen tegen beschadiging door stylingapparatuur en geeft het haar glans en lichte versteviging. De mousse maakt het haar tot 24 uur lang glad en soepel, ook in een vochtige omgeving. De haarspray geeft tot wel 24 uur glans aan het haar en droogt snel. Alle drie de stylingproducten zijn gemakkelijk uit te kammen en plakken niet.

De Pro Series Frizz Control product-lijn
Pro Series Frizz Control shampoo 500 ml. € 4,99
Pro Series Frizz Control conditioner 500 ml. € 4,99
Pro Series Frizz Control Repair & Style styling lotion 150 ml. € 5,49
Pro Series Frizz Control mousse 250 ml. € 5,49
Pro Series Frizz Control haarspray 400 ml. € 5,49

Lees ook:Tips tegen pluizig en droog haar; nieuwe producten Andrelon
Lees ook:Staken met Gigi Ravelli tegen keihard, vet haar
Lees ook:I love dvd-series!
Lees ook:New Girl & Glee – series om voor thuis te blijven op dinsdag
Lees ook:Take the Heat: hittebestendige haarverzorging Aussie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wella Pro Series lanceert productlijn tegen pluizend haar

  1. Arun

    Waar zijn ze te kopen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>