LOOkX look: Velvet Fashion Look (make-up tips!)

Je hebt daarnet al kennisgemaakt met de nieuwste producten van LOOkX; nu ontdek je hoe je de Velvet Fashion Look zelf kunt creëren. Deze look past perfect bij dit seizoen waarin ton-sur-ton outfits met verschillende materialen niet weg te denken uit het straatbeeld.

  1. De beste basis voor deze look is een egale, matte huid. Breng eerst de LOOkX Silky Touch Foundation aan en verdeel vervolgens met een grote poederkwast de LOOkX Compact Powder Pure of Deep Beige over het hele gezicht.
  2. Zet met de LOOkX Exclusive Eyepencil Intense Black een lijntje onder het oog, tegen de wimperrand aan. Doe dit vanaf de buiten- kant van het oog tot net voorbij de iris. Op het bewegend ooglid teken je een dikke lijn met het Eyepencil. Zet in de arcadeboog ook wat stipjes. Vervaag het lijntje onder het oog met een oogschaduwkwastje of de applicator. Doe hetzelfde op het bewegend ooglid en in de arcadeboog.
  3. Breng de LOOkX Eyeshadow Green Stone aan onder het oog, in de arcadeboog en tegen de wimperrand boven het oog. Laat ruimte over op het bewegend ooglid. Verbind de buitenste ooghoek en de arcadeboog goed met elkaar.
  4. Vervolgens breng je de LOOkX Eyeshadow Blue Stone aan op het bewegend ooglid. Werk de kleur uit naar de binnenste ooghoeken. Zet een blauw accent in het binnenste ooghoekje en op de wimperrand aan de binnenkant onder het oog.
  5. Zet met de LOOkX Dip-in Liquid Eyeliner een strakke lijn tegen de wimperrand aan op het bewegend ooglid. Begin in de binnenste ooghoek. Laat de lijn iets uitlopen voorbij het oog aan de buitenkant.
  6. Breng met een zigzaggende beweging de LOOkX Ultra Lash Mascara aan op de wimperhaartjes.
  7. Voor een mooie shape en finish breng je een blush aan op de jukbeenderen en op de slapen. Gebruik hiervoor de LOOkX Natural Velvet Mineral Powder.
  8. Kleur de lippen ten slotte in met de verzorgende LOOkX Care & Shine Lipgloss Naturel.

Ontdek morgen om 20.00 uur de andere LOOkX-look.

Lees ook:LOOkX look: Velvet Luxery look
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Zomerse make-uplook van LOOkX
Lees ook:Ontdek de make-up kwasten van LOOkX
Lees ook:Tips & Tricks Smokey Eyes: gemakkelijker dan ooit

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “LOOkX look: Velvet Fashion Look (make-up tips!)

  1. Pingback: LOOkX look: Velvet Luxery look | Meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>