Stralende blos met baked blush

Een mooie zomerblos op je wangen is niet zo vanzelfsprekend met het Hollandse weer. Met Etos Baked Blush geef je je gezicht snel een warme en gezonde look! De blush heeft een lichte en fijne structuur en is verkrijgbaar in drie mooie, zachte kleuren voor €4.49.

Baked make-up wordt een aantal uren in de oven gebakken en bestaat uit natuurlijke stoffen. Hierdoor is de kans op huidirritatie heel klein. Deze producten geven bovendien heel makkelijk kleur af en de speciale techniek zorgt ervoor dat glanspigmenten beter tot hun recht komen. Een stralende blos gegarandeerd dus!

Tip van Etos: Om je blush goed aan te brengen gebruik je een blushkwast, bijvoorbeeld van het Etos eigen merk. Veeg de blush uit van je jukbeenderen naar je slapen voor het beste resultaat. Voor gezonde “appelwangetjes” breng je wat extra blush aan op het vollere gedeelte van je wangen.

Lees ook:Stralende feestdagen met kerstassortiment Etos
Lees ook:Stralende, natuurlijke teint met Catrice Prime And Fine
Lees ook:Stralende huid met ck one 3-in-1 concealer
Lees ook:MAC Très Cheek: ontdek zes nieuwe blush kleuren
Lees ook:NYC City Sweets voorjaarscollectie; stralende make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>