Maak jij je make-up kwasten wel eens schoon?

Om het gezicht te reinigen gebruik je schone materialen zoals frisse watjes en cotton tips; schone kwasten om je make-up aan te brengen zijn minstens zo belangrijk. Een goede kwastenreiniger maakt de kwast niet alleen schoon, maar desinfecteert ook. Maak jij je make-up kwasten wel eens schoon?

Wanneer je make-up kwasten veelvuldig gebruikt gaan de haartjes door productresten aan elkaar kleven, waardoor de make-up minder gelijkmatig en luchtig wordt aangebracht. Genoeg redenen om kwasten regelmatig schoon te maken.

Leco van Zadelhoff over de penselen reinigingsmelk: “Een mooie, effen make-up, krijg je alleen met schone kwasten. Deze reiniger is de ultieme beauty treatment voor make-up kwasten. Het is een ‘deep cleaner’: een ‘facial’ voor je beauty kwast. Ik hou van fris!”

Verkoopprijs: € 9,95, exclusief bij Parfumerie Douglas.

Lees ook:Ontdek de make-up kwasten van LOOkX
Lees ook:Heb jij al eens gesnuffeld in de Paperchase collectie?
Lees ook:Creëer jij de nieuwe Inglot zomer make-up look
Lees ook:Professionele make-up tools; handige setjes bij Douglas
Lees ook:Geef jij een sweet sixteen party; maak dan polaroid-foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>