Zo worden je nagels echte blikvangers

Meiden zijn gek op nagellak. Het is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en mooi gelakte nagels maken je look helemaal af. Wil je eens iets bijzonders met jouw nagels? Creëer dan een spannend cracking effect met Etos Effect Nails én Etos Cracking Top Coat.

De trendy cracking laag breng je aan over je gekleurde nagellak, voor een bijzonder effect. Tijdelijk zijn drie kleuren Etos Cracking Top Coat verkrijgbaar. Daarnaast wordt het assortiment tijdelijk uitgebreid met drie nieuwe kleuren Etos Effect Nails nagellak. Kies de voor jou perfecte kleurcombinatie of blijf eindeloos variëren!

Beauty-tip van Etos: Heb je weinig tijd om de lagen nagellak goed te laten drogen? Stop je nagels dan kort onder ijskoud water. Het proces van het uitharden van al deze lagen versnelt hierdoor.

Jouw nagels worden omgetoverd tot echte blikvangers. Lak je nagels eerst met de speciale Etos Effect Nails. Breng daar overheen één laag Etos Cracking Top Coat aan en laat de nagellak goed drogen. De nagellak doet vervolgens haar werk; de bovenlaag zal ‘breken’ waardoor een prachtig cracking effect ontstaat. Bescherm de nagels met een transparante Etos Top Coat. Zeer geschikt wanneer je jouw nagels wat extra’s wilt geven, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Etos Effect Nails is verkrijgbaar in de kleuren goud/oranje, zwart en groen en kost € 1.99 per stuk. Etos Cracking Top Coat is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood en kost € 3.99 per stuk. De Effect Nails en Cracking Top Coat zijn vanaf vandaag tijdelijk verkrijgbaar (OP = OP).

Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen
Lees ook:Pandaberen op je nagels
Lees ook:Zomerkleurtjes voor je nagels van Alessandro
Lees ook:Martin Garrix wil net zo bekend worden als Tiësto
Lees ook:Dit aapje blaast je nagels droog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>