NYC Cityproof collectie

Er komen heel wat nieuwe collecties aan. Je hebt deze week al eerder kunnen lezen over de smooth skin collectie van NYC. Vandaag lees je alvast alles over de cityproof collectie van NYC. Met deze make-up verschijn jij altijd en overal helemaal in topvorm. Deze make-up zorgt ervoor dat jij er de hele dag goed en cool uitziet.
Ik kreeg een pakketje binnen van NYC. Met een kleur oogschaduw, een primer, mascara en een eyeliner. Ik heb deze make-up nu al bijna anderhalve week lang op en ik moet zeggen dat het echt helemaal bij mij past. Omdat ik groene ogen heb, vind ik dat de gouden kleuren erg goed daarbij past.

Voordat ik de oogschaduw aanbreng, gebruik ik eerst de primer. Deze primer zorgt ervoor dat mijn oogschaduw langer blijft zitten. De primer is heel licht van kleur dus het is heel naturel. Het is zo makkelijk om aan te brengen omdat je alleen maar met de stift voorzichtig de lijntjes op je oogleden moet zetten. Ik vind dit dan ook erg fijn. Want zoals ik al zei, door de stift heb je nooit meer dat geknoei met losse oogschaduw of kwastjes. Je brengt het snel en gemakkelijk aan.

Na de primer gebruik ik de oogschaduw. Deze oogschaduw is helemaal mijn kleur. Goud, lekker glamorous en ideaal voor een avondje stappen. Ik gebruik het over mijn primer heen. De oogschaduw is ook weer zo simpel aan te brengen omdat ik het alleen maar hoef te ‘tekenen’ op mijn oogleden. Het blijft bij mij zeker een hele avond en dag zitten. Ik heb het een aantal keer bijgewerkt, maar dat was vooral omdat ik mijn ogen net iets meer wilde laten spreken. Het grote voordeel, het loopt niet uit. Omdat er geen poeders inzitten gaat het niet ergens onder je ogen zitten, nee het blijft echt op zijn plek.

Eyeliner is voor mij echt het ideale make-up middel om mijn gezicht nog beter uit te laten komen. Ik ontving de bruine eyeliner. En nu denk je misschien bruin? Ja bruin. Deze kleur is net wat zachter dan zwart en zorgt juist voor een heel mooi effect. Aan de achterkant van de eyeliner zit een soort sponsje waarmee je de eyeliner wat kunt vervagen. Heel handig. Dit heb ik niet gedaan omdat ik het wel mooi vind om een strakke lijn te hebben. Deze eyeliner hoef je niet zelf te slijpen (yes, geen rotzooi meer), je kunt het omhoog en naar beneden draaien. Zo heb je altijd de gewenste lengte en breekt het potlood niet af.

Als laatste uit deze collectie is de mascara. Ik heb van mezelf wel iets langere wimpers dus dat is een voordeel. Daarom komen mascara’s bij mij altijd redelijk goed uit. Deze mascara is simpel, en makkelijk in gebruik. Het geeft net dat beetje extra aan mijn wimpers. Het droogt snel en loopt niet uit.


Hier zie je een foto van mij met de oogschaduw en eyeliner op. Je kunt het misschien niet heeeel goed zien, maar mijn ogen spreken veel meer dan dat ze normaal doen.

Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Nieuw NYC Smooth collection
Lees ook:NYC City Sweets voorjaarscollectie; stralende make-up
Lees ook:NYC All Day Long; foundation blijft veertien uur zitten
Lees ook:Applelicious lip balm van NYC verzorgt je lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>