Cast van Carry Slee-musical ‘Afblijven’ compleet

Met de komst van Marco Hoving is de cast van de musical Afblijven compleet, zo maakte producent Homemade Productions vandaag bekend. De musical – gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Carry Slee – is van 11 januari t/m 17 mei 2014 te zien in de Nederlandse theaters. Marco is derdejaars student aan het Conservatorium Codarts te Rotterdam, richting Muziektheater en maakt hiermee zijn professionele musicaldebuut. Hij speelt in Afblijven de rol van Jim.

Afblijven gaat over Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze wordt gevraagd voor een videoclip van de bekende zangeres Suzy. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar wat ze niet ziet, zijn de valkuilen. Van Jim, Suzy’s assistent, krijgt ze haar eerste pilletje en al snel merkt Melissa dat ze niet zonder die rommel kan. Haar beste vriend Jordi maakt zich ernstige zorgen en ziet hoe Melissa langzaam maar zeker verloren raakt in een web van leugens en ellende. Dat zou wel eens helemaal fout kunnen aflopen..

Eerder werd al bekend dat de andere rollen gespeeld worden door Natasha Willems (Melissa), Robin van den Heuvel (Suzy), Gijs Stallinga (Jordi), Michel Sorbach (vader) en Renée de Gruijl (Fleur). Afblijven wordt geregisseerd en geschreven door Dick van den Heuvel, de muziek is van Jeroen Sleyfer en Gregory “Shaggy” Albert‎zoon neemt de choreografie voor zijn rekening.

www.afblijvenmusical.nl

Op de foto v.l.n.r. Robin van den Heuvel, Marco Hoving, Gijs Stallinga, Natasha Willems, Michel Sorbach en Renée de Gruijl. Fotografie: Boy Hazes.

Lees ook:Gezocht: dansers voor videoclip Carry Slee-musical Afblijven
Lees ook:Nieuwe film Carry Slee – Lover of Loser
Lees ook:Razend nu op dvd en blu-ray – win Carry Slee-verfilming
Lees ook:Cast nieuwe Efteling dramaserie ‘Het Mysterie van…’ bekend
Lees ook:Ontdek een compleet nieuwe kleuren galaxy met MAC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>