Dagboek van een muts – In de spotlights!

Het derde boek in de succesvolle serie Dagboek van een muts is net verschenen. Van deze populaire serie – ook wel omschreven als ‘Het leven van een Loser’ voor meisjes – zijn al 80.000 exemplaren verkocht. De grappige verhalen zijn erg populair bij jonge meiden.

Nikki’s leven staat op instorten. Er is maar één uitweg: de talentenjacht winnen, zodat hottie Brandon onder de indruk is en Nikki in zijn armen kan vallen. Maar haar grote rivale MacKenzie doet ook mee en zij doet er alles aan om Nikki uit de spotlights te houden.

Dan duikt er een YouTube-filmpje van Nikki op: pijnlijke ANTI-RECLAME! Nikki wil nu echt emigreren, maar besluit het enig mogelijke te doen: roekeloos haar zangtalent inzetten! Kan Nikki winnen van het populairste meisje op school?

Over de auteur
Rachel Renée Russell is advocate, maar ze schrijft veel liever kinderboeken (ook omdat een pyjama in de rechtszaal niet is toegestaan). Als hobby maakt ze graag totaal zinloze dingen, zoals een magnetron van ijscostokjes, lijm en glitters.

Eerder verschenen ‘Dagboek van een muts‘ (deel 1) en ‘Dagboek van een muts 2 -Zoek ‘t lekker uit‘ (deel 2). En nu is er dus ‘Dagboek van een muts 3 – in de spotlights!‘. Klik op de titel voor meer informatie of om het boek te bestellen bij bol.com.

www.dagboekvaneenmuts.nl

Lees ook:Dagboek van een muts – Leven van een Loser voor meiden
Lees ook:Een dagboek voor simpele zielen
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Evelien van Fotografille
Lees ook:Bloglight; Blogger in de spotlights: Maris van Mcdid
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Patricia van DonderDesign

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>