Valentijn

hallmarklogoVroeger was het heel normaal om je geliefde een kaart te sturen. Je plakte er een postzegel op en deed hem op de post. Na een paar dagen, weken of maanden ontving je een kaart terug. Je was door het dolle heen en je las de tekst wel tien keer opnieuw. In de digitale tijd waarin we nu leven is dit ondenkbaar. We versturen continu berichten via Whatsapp en verwachten dezelfde dag nog een antwoord terug. Het is dan ook erg makkelijk om je geliefde met Valentijnsdag snel een berichtje te sturen, maar een echte kaart is toch veel leuker?

De romantische kaarten van Hallmark Cards zijn ontzettend leuk om te ontvangen en te verzenden. Op de website kun je uit een groot aantal Valentijnskaarten kiezen. Op deze Valentijnskaarten kun je een eigen persoonlijke boodschap zetten en decoraties en foto’s toevoegen. Op deze manier verras je je Valentijn gegarandeerd!

Als je voor echte spanning wil zorgen, kun je de kaart anoniem verzenden. Je kunt aan je kaart ook een Valentijnscadeau toevoegen, om te laten zien dat je echt van je geliefde houdt.

Spread the love met een Hallmark-kaart!

Geen reacties // Reageer