Plaats handgeschreven tekst over foto met app

Wil jij een handgeschreven tekst toevoegen aan een foto en deze op sociale media plaatsen? Dat kan nu met de gratis Handwriter App voor Iphone.

“Het initiatief is ontstaan vanuit het gemis van handgeschreven teksten in de huidige online wereld, ons doel is om handgeschreven weer terug te brengen”, zegt Manon van Essen, die de Handwriter heeft bedacht.
 
Handwriter maakt het voor iedereen mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. Zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koop je voor tien euro je eigen handschrift en kun je deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software.

Lees ook:Doe mee met Mascha en plaats make-uploze profielfoto
Lees ook:Nederlandse thriller gebruikt app; met je mobieltje in bios
Lees ook:Waan je op het onbewoonde Robinson-eiland met app
Lees ook:Front row bij Amsterdam Fashion Week (#AFW) met app
Lees ook:Maak plaats Justin Bieber: Bruno Mars komt eraan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>