Verstuur de mooiste wenskaarten met Pimpelmees

Hoera! Er is iemand jarig. Wil je een originele verjaardagskaart sturen? Bekijk dan eens de wenskaarten van Pimpelmees. Het gebruik van mooie papiertjes, plaatjes en stofjes in combinatie met eigen tekeningen en knipsels zorgen voor originele Pimpelmees wenskaarten

De wenskaarten van Pimpelmees zijn er in verschillende soorten en maten. Is er iemand jarig of is er iemand ziek? Wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je iemand gewoon zomaar een kaartje sturen? Op greetz.nl (de grootste online wenskaarten winkel van Nederland) kun je hun hele collectie bekijken én bestellen. Super handig, als je voor 20:00u een kaart bestelt wordt hij dezelfde dag nog verzonden, zo ben je nooit meer te laat voor die verjaardag..

Het merk Pimpelmees is opgericht door zusjes Ingeborg en Marieke Smit. Zij begonnen in 2009 met de geboortekaartjes en een trouwkaartencollectie en met succes! Inmiddels is hun lijn uitgebreid met een Familieplanner, het Bakkersboek, kinderbehang en collages op canvas of poster.

Lees ook:Ik hou van deze wenskaarten
Lees ook:Steffi Koster vrouw met mooiste haar van Nederland
Lees ook:Pre-Valentijn: de mooiste clip ooit…
Lees ook:Dit is de mooiste man…
Lees ook:People vindt Beyoncé de mooiste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>