Stijlicoon Minnie Mouse schittert op de cover van LOVE

Minnie Mouse, één van Disney’s meest geliefde sterren, schittert op de cover van de verjaardagsspecial The Sweetie Issue van LOVE. De special verschijnt ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van een van ’s werelds meest invloedrijke modemagazines. Geïnspireerd door haar stijl heeft LOVE’s hoofdredactrice Katie Grand Minnie Mouse gevraagd om haar coverdebuut te maken.

Minnie Mouse speelt de hoofdrol in een cover serie die vanaf 29 juli verkrijgbaar is. Naast Minnie Mouse verschijnen er ook covers met vijf van de grootste hedendaagse modellen: Edie Campbell, Cara Delevigne, Georgia May Jagger, Rosie Huntington-Whiteley en Chiharu Okungi. Zij dragen de beroemde Minnie Mouse oren, welke zijn ontworpen door designers van toonaangevende luxe modehuizen: Gucci, Loewe, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu en Jake en Dinos Chapman van Louis Vuitton.

‘’Toen ik aan deze special begon, dook op mijn Instagram dat beroemde Herb Ritts shot van Madonna op, waar ze in bed Minnie Mouse oren draagt,‘’ vertelt hoofdredactrice Katie Grand. ‘’Er was iets met die look – veelbetekenend, maar oprecht lief – dat zette me aan het denken. Ik ben altijd al een grote fan geweest van Minnie’s stijl. Daarom geven we mijn favoriete modellen Minnie Mouse oren, ontworpen door Miu Miu en Jake en Dinos Chapman van Louis Vuitton. Maar dat was nog niet genoeg: we moesten en zouden Minnie Mouse zelf op de cover hebben.’’

Vanaf de lancering van The Sweetie Issue is er een interactieve app te downloaden via Itunes. Ook op de website van LOVE kun je meer lezen over Grand’s ideeën over Minnie Mouse.

www.thelovemagazine.co.uk

Lees ook:Stijlicoon Minnie Mouse krijgt eigen mode must haves
Lees ook:Minnie Mouse is aangerand!
Lees ook:Tijdschrift voor vriendinnen uit Duckstad: Minnie en Katrien
Lees ook:Emma Stone ware fashionista op Vogue cover
Lees ook:Tess Milne op cover eerste Nederlandse Women’s Health

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>