Vriendschapsarmbandjes vól symboliek

Wil je je beste vriendin écht verrassen en samen vieren dat jullie best friends, oftewel ‘besties’ zijn? Dat kan met ‘besties’: handgemaakte vriendschapsarmbandjes van sieradenlabel worldly treasury. Van elk armbandensetje bestaat er maar één. Even uniek als jullie vriendschap!

Natuurlijke materialen zoals edelstenen, schelpen en hout spelen de hoofdrol. Maar ook wereldwijd bekende symbolen worden toegepast. Voor elke vriendschap is iets toepasselijks te vinden. Elk sieraad wordt met liefde verpakt als cadeau en voorzien van een kaartje met een mooie boodschap. De ‘besties’ zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop. Het is ook mogelijk om een setje armbanden geheel naar wens te laten maken.

www.worldlytreasury.nl

Lees ook:Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine
Lees ook:Nieuwe make-up merken V&D
Lees ook:Zomercollectie V&D: stoer, lief en sexy
Lees ook:Maak kennis met L.O.S: “Wij zijn samen echt zó vervelend”
Lees ook:Yolanthe’s sieraden te koop bij V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>