Lees dit en krijg een goed gevoel

De brandweerman heeft deze zwangere hond zojuist gered uit een brandende woning. Hij droeg het beestje in zijn armen naar de voortuin en ging vervolgens verder met het bluswerk. Toen de vlammen eindelijk geblust waren, ging hij zitten om op adem te komen en even uit te rusten.

Een fotograaf van de krant krant Charlotte (North Carolina) zag dat de hond uit de verte naar de brandweerman keek. Hij zag hoe de hond recht naar de brandweerman liep, en vroeg zich af wat er nu ging gebeuren.

Toen hij zijn camera pakte, kwam de hond net bij de vermoeide brandweerman, die haar leven had gered, en dat van de jongen in haar buik. Ze likte haar held dankbaar en de fotograaf maakte deze bijzondere foto.

Lees ook:Zo krijg je een strakke kont; billen trainen met Doutzen Kroes
Lees ook:Lever oude zonnebrandcrème in en krijg 70% korting bij Etos
Lees ook:Wie heeft het meeste gevoel voor stijl?
Lees ook:Dit ezeltje wil een paard zijn
Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>