Single in Stijl met Sanne Tummers

Wist jij dat ons landje ongeveer 2,8 miljoen singles telt? En let op, de verwachting voor 2025 is een stijging tot ruim 3 miljoen. Dat vertelt onderzoeksbureau CBS en hiermee staan we in de top 10 van de West Europese landen met het hoogste aandeel singles. Niks zielig of eenzaam, want Sanne Tummers uit Maastricht met haar Single & Stijl gaat het leven van singles en solo’s in Nederland nu nog leuker maken dan het al is. Haar lifestyle platform voor happy singles laat je zien hoe individuen hun tijd leuk en waardevol kunnen invullen, dit keer eens zonder focus op matching & dating.

“Ik zal laten zien dat je als single veel meer uit het leven kan halen dan alleen zoeken en gevonden worden, en dat single zijn niet zielig of eenzaam is!” Dat is het credo van Sanne’s Single & Stijl. Haar platform wil elke single bereiken want ze heeft een belangrijke boodschap. “Het gaat nou eens niet over de zoektocht naar je wederhelft, Single & Stijl is voor de gelukkige single die weet wat zij/hij wil in het leven, en ik wil hen laten zien dat je hier je tijd leuk en waardevol kan benutten, zonder een keiharde, onafhankelijke feminist of macho man te zijn.”

Singles vinden er boordevol informatie en inspiratie en worden voorzien in positieve en praktische trends, tips en tools. Sanne: “Het is een way of life die we allemaal kennen of gekend hebben. Als individu wil je ook het beste uit je leven halen, en ik wil hieraan bijdragen.” Het gaat om de single die niet zit te wachten op een georganiseerde single reis, maar er bijvoorbeeld liever alleen op uit trekt met backpack en wil weten wat de voor- en nadelen zijn van in je eentje reizen. De single die bereid is om alleen een huis te kopen, die de financiën en verzekeringen graag op orde heeft, maar daarbij wel wat tips kan gebruiken. De single die graag in zichzelf wil investeren, die niet bang is om een eigen keuze te maken en (gedurende een bepaalde periode) voorrang geeft aan een carrière en zelfontplooiing en niet alleen maar in afwachting is van een leven met iemand anders. Kortom, de single & individual die niet bang is de verantwoordelijkheid voor eigen geluk te nemen.

Naast de website is Sanne ook journalist en schrijft ze krachtige en vooral leuke artikelen over het single en solo leven anno nu en alles wat daarbij hoort. Zo kun je haar bijvoorbeeld van alles vragen over het invriezen van eicellen, hoe je een single power vrouw kan zijn zonder compleet te leven voor je carrière en kan ze als de beste power pleidooien houden over het alleen zijn. Met haar achtergrond in de journalistiek weet Sanne dan ook perfect hoe ze dit onderwerp moeiteloos op een leuke en verassende manier kan overbrengen op papier. “Want zijn we niet allemaal een beetje klaar met de zielige single die altijd afgeschilderd wordt als de stuntelige Bridget Jones bij wie alles misgaat en daten een aaneenschakeling van drama is?”

http://www.singleenstijl.nl/

Lees ook:Louis Talpe en Sanne Langelaar ook in serie Verliefd op Ibiza
Lees ook:Creeer je eigen stijl met hulp van Tom Sebastian
Lees ook:Maak een stijl statement met jouw DIY versierde mobiel
Lees ook:BN’ers moeten het doen zonder spaargeld; Sanne Vogel blut
Lees ook:Daten en online delen in Samen Single bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>