Fashion tips van Danie Bles in videoblog

Fashion- en celebrity stylist Danie Bles start vandaag met haar videoblog op entertainmentplatform BIG Entertainment. Twee keer per week geeft ze op geheel eigen wijze modetips aan vrouwen in anderhalve minuut.

Het is niet voor niets dat vrouwen als Sylvie van der Vaart, Yolanthe Sneijder-Cabau en Chantal Janzen zich graag door Danie laten kleden. Ze heeft een bijzonder oog voor mooie kleding en mixt die op perfecte wijze met highstreet fashion. Haar oog voor detail is ongekend.

“Je kunt met hele kleine zaken een groot verschil maken,” legt Danie uit. “Een ceintuur op de heup of rondom de buik zorgt ervoor dat je jurkje er heel anders kan uitzien, maar ook toevoeging van een oorbel of jasje kan het verschil maken.” Danie zorgt er voor dat vrouwen zich fijn voelen, want ze is er van overtuigd: “Iedereen kan er uitzien als een it-girl!”

Elke maandag en donderdag zijn de blogs van Danie Bles te zien op de apps en website (www.big.nl) van BIG Entertainment. Klik hier voor haar eerste videoblog.

Lees ook:LOOkX look: Velvet Fashion Look (make-up tips!)
Lees ook:Lisa Zweerman (Marie in Aaf!) krijgt tips van Annet Malherbe
Lees ook:Voetverwennerij tips van OPI
Lees ook:Fashion Event 20 en 21 september in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: The Fashion Moodboard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>