Bloglight > Blogger in de spotlights: Patricia van DonderDesign

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In deze editie de 27-jarige Patricia, die als grafisch vormgever blogt op Donderdesign.

“9 oktober 2010 ben ik van start gegaan met donderdesign.blogspot.com. Ik wou mijn creativiteit, inspiratie en fotografie delen en begon het bloggen steeds leuker te vinden.”

Waar blog je over?
“Als ik naar mijn blog kijk zie ik dat hij met mij mee gaat, in het begin was het veel inspiratie en nu is het fotografie, boeken en recepten wat het belangrijkst is. Ik toon wat ik fotografeer, wat mij inspireert en motiveert. Op dit moment is het rustiger op mijn blog maar dat komt omdat ik bezig ben met de voorbereidingen van een expositie wat onverwachts kwam en ook neem donderdesign.nl veel tijd in beslag. Ik blog nu minimaal 1 keer in de week de rest van de tijd zou ik het afraffelen en dat wil ik niet dus blog ik weer wanneer er tijd is. Wel heb ik dit gemeld dan weten de lezers waarom er een blogstilte is.”

Wat is er zo leuk aan bloggen?
“Het leukste aan bloggen vindt ik de reacties van lezers, de tips die je krijgt maar ook de waardering en mooie reacties. Blog waarover jij wilt is het belangrijkst doe niks voor een ander, doe het voor jezelf want dan leest, kijkt het ook het fijnst. ”

Schrijf je alles?
“Pas heb ik een boek gelezen wat goed begon maar steeds slechter werd en dat vindt ik toch moeilijk om te melden maar heb het toch gedaan want dat is tenslotte mijn mening. Ik hou zeker informatie achter, ik heb een aantal keren dit jaar laten vallen dat ik ziek ben maar dat staat absoluut niet centraal in mijn leven, het beïnvloed me elke dag maar daar wil ik niet over bloggen ik wil positief blijven en mooie dingen vastleggen, creëren en laten zien.”

Welke site(s) moet iedereen ontdekken?
www.chezzelia.com is wat fotografie betreft een echte aanrader, een blog die ik gelijk bekijk als er een update is.”

Klik hier om het blog van Patricia te bezoeken

Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Evelien van Fotografille
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: The Fashion Moodboard
Lees ook:Bloglight; Blogger in de spotlights: Maris van Mcdid
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Ilse Scholts van Ielss
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Marike van LIV’WOW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>