So You Think You Can Dance lanceert Facebook App

Zondag werd tijdens de eerste liveshow van het vijfde seizoen van ‘So You Think You Can Dance’ een gloednieuwe Facebook app ingezet. Fans van het populaire RTL 5-programma kunnen vanaf nu na de mind blowing moves tijdens de liveshows de hele week actief blijven op Facebook. Met de ‘It’s Up 2 U’ Facebook app kan de kijker vanaf vandaag voorspellen wie er doorgaan naar de volgende liveshow.

Elke donderdagochtend kan de kijker bovendien voorspellingen doen over onder andere wie welke dansstijl zal uitvoeren en wie aan wie wordt gekoppeld. Door actief te deel te nemen maken kijkers wekelijks kans op kaarten voor de liveshow. Degene met de meeste juiste voorspellingen wint een VIP arrangement voor de finale van ‘So You Think You Can Dance’.

Daarnaast kunnen fans op Facebook tijdens elke liveshow de gebeurtenissen backstage beïnvloeden via dezelfde ‘It’s Up 2 U’ app. Gisteren was de aftrap en konden kijkers kiezen welke musicalster, Daniel of Vivian, tijdens het wachten op de uitslag een lied ten gehore mocht brengen. Dit resulteerde in een prachtige zangpartij van Vivian. Klik hier om haar korte optreden te beluisteren. Elke week zijn er twee nieuwe opdrachten tijdens de liveshow. In de app zijn de keuzes van vrienden ook te zien en elke keuze wordt gedeeld op Facebook.

App: Facebook.com/SYTYCD

Lees ook:Fans nemen plaats op jurystoel So You Think You Can Dance
Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren
Lees ook:Frederic wint So You Think You Can Dance (#SYTYCD)
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>