Bloglight > Blogger in de spotlights: The Fashion Moodboard

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In de tweede editie vertelt de 23-jarige stewardess Shalane over The Fashion Moodboard.

“Ik ben op 7 juli 2010 gestart met mijn blog The Fashion Moodboard. Daarvoor was ik ook al druk met bloggen, maar ik had nooit een specifiek plan. Tot ik het plan had om specifiek te bloggen over mode en reizen. Ik wilde mijn verhalen, outfits en inspiratie delen en de mening van andere daarop horen. Natuurlijk had ik twee jaar geleden ook het groot maken van mijn blog verwerkt. Ik hoop er ooit geld mee te verdienen, maar voor nu is het vooral hobby en ik vind het oprecht heel leuk om te doen.”

Waar blog je over?
“Een mix van heel veel mode met reizen en zo nu en dan een interieur en recept post. Het is echt ‘mijn’ blog, met de dingen die IK leuk vind en niet wat de bekende modebladen vinden. Het is mijn eigen mening. Ook over een stad in Europa bijvoorbeeld. Ik probeer het ook persoonlijk te maken omdat ik dat zelf ook leuk vind om te lezen op andere blogs.”

Wat vind je zo leuk aan bloggen?
“Ik blog nu ruim twee jaar. Ik vind vooral de reacties leuk en de stijgende bezoekersaantallen. De echte oprechte reacties vind ik nog het allerleukst. Zo ben ik eens twee maanden gestopt met bloggen en toen kreeg ik erg lieve mails van mijn lezers! Dat was absoluut een hoogtepunt. Daarnaast word ik de laatste tijd steeds vaker benaderd door bedrijven, wat ook wel erg leuk is! En een geheim voor meiden die ook willen bloggen? Investeer tijd in je blog en zorg ervoor dat je hem ook zelf leuk vindt om te bekijken en te lezen!”

Als blogger stel je jezelf kwetsbaar op; vertel je alles op je blog?
“Ik vertel uiteraard niet alles. Ik kan bijvoorbeeld echt niet de naam noemen van de maatschappij waarvoor ik vlieg. Dit omdat mijn persoonlijke mening natuurlijk niet veel met mijn maatschappij te maken heeft. Misschien is het voor sommige lezers wel duidelijk voor wie ik vlieg, maar ik zal nooit de naam op mijn blog noemen. Daarnaast vertel ik inderdaad soms persoonlijke dingen. Een blog is natuurlijk iets heel persoonlijks, dus ik laat echt niet alleen de zonnige kant van alles zien.”

Welke site(s) moet iederen ontdekken
“Ik bezoek de blog van Anna Saccone vaak: www.annasaccone.com, ik vind haar fashion niet heel bijzonder maar ze schrijft ontzettend leuk en haar video’s op youtube zijn leuk om te bekijken. Zeker een aanrader voor meiden van alle leeftijden. Daarnaast heeft www.kayture.com hele mooie foto’s en outfits. En ik zoek op tumblr vaak naar Olivia Palermo en Miranda Kerr. En alls iPhone app natuurlijk Instagram.”

Klik hier om het blog van Shalane te bezoeken.

Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Nouk-San
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Beauty by Missella
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Chezzelia
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Suzanne Kamps
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Robin van Kissokill.net

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>