De Zomer van Paul & Pauline groter succes dan Britt & Ymke

In de eerste maand zijn van de web-only serie ‘De Zomer van Paul & Pauline’ ruim 760.000 video’s opgevraagd. Op werkdagen worden de video’s gemiddeld 40.000 keer per dag bekeken. Op het hoogtepunt keken 45.000 mensen hoe het duo Het Gooi op zijn kop zette. Een record aantal views, waarmee Paul en Pauline het succes van Britt en Ymke vorig jaar overstijgen.

De excentrieke Paul en de Gooische Pauline zijn bekend van ‘The voice of Holland’ en ‘Echte Gooische Meisjes’. Voor ‘De Zomer van Paul & Pauline’ reist het duo met hun camper dwars door het land en introduceren ze elkaar in hun totaal verschillende levensstijlen. Deze week zijn Paul en Pauline op Texel waar ze onder andere een bezoek brengen aan de glamping en Pauline een van haar grootste angsten overwint. De afgelopen weken waren ze al te vinden op de Zwarte Cross, in het kuuroord en bij het Zomer Carnaval.

Uitzending RTLXL.nl: elke werkdag om 16.00 uur is er een nieuwe aflevering van ‘De Zomer Van Paul & Pauline’ te zien.

Lees ook:Paul Turner en Pauline Wingelaar reizen in camper voor RTL
Lees ook:Blog van Britt: ‘Hoi, hier ben ik dan, de liefde van je leven.’
Lees ook:Britt & Ymke als reisleidsters aan de bak in Blanes
Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>