Fans nemen plaats op jurystoel So You Think You Can Dance

Vanaf zondag 2 september is het vijfde seizoen van ‘So You Think You Can Dance’ wekelijks te zien bij RTL 5. Diehard fans van het populaire dansprogramma kunnen in aanloop naar de eerste uitzending alvast online een sneakpreview van de auditierondes bekijken en kandidaten beoordelen.

Op www.soyouthinkyoucandance.eu kunnen ze dagelijks vijf audities vooruitkijken. Tegelijkertijd nemen ze met ‘So You Think You Can Be The Judge’ plaats op de jurystoel en testen ze hun kwaliteiten als jurylid. Met behulp van de stembuttons voorspellen ze welke dansers zich mogen opmaken voor de slopende bootcamps en wie er direct een ticket naar New York kan verwachten.

‘So You Think You Can Be The Judge’ onthult alvast een aantal audities, maar laat nog niet het commentaar zien van de vakjury bestaande uit Dan Karaty, Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Ish Ait Hamou. Pas tijdens de televisie-uitzendingen van de auditierondes ontdekken de fans of ze net zoveel kijk op dans hebben als de kenners. Want uiteindelijk zijn de spotlights van het liveshow-podium alleen bestemd voor de echte uitblinkers.

Uitzending: RTL 5, wekelijks vanaf zondag 2 september tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren
Lees ook:So You Think You Can Dance lanceert Facebook App
Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance loodzwaar
Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>