Paul Turner en Pauline Wingelaar reizen in camper voor RTL

Na het succes van Britt & Ymke is het nu aan Paul Turner (‘The voice of Holland’) en Pauline Wingelaar (‘Echte Gooische Meisjes’) om Nederland deze zomer op zijn kop te zetten. In ‘De Zomer Van Paul & Pauline’ reist het duo acht weken lang met hun camper dwars door het land en introduceren ze elkaar in hun totaal verschillende levensstijlen. De van oorsprong Engelse Paul heeft als lijfspreuk I was born this way, terwijl Pauline leeft naar het motto liever verwend dan verwaarloosd.

In ‘De Zomer Van Paul & Pauline’ zal Paul Nederland beter leren kennen en ontdekt Pauline plekken in Nederland waar ze anders nooit zou komen. Per week mag één van de twee een dartpijltje op de Nederlandse landkaart gooien. Degene die de dartpijl gooit, bepaalt wat ze die week in de omgeving zullen doen. Zo wordt Pauline door Paul meegenomen naar de Zwarte Cross en wordt Paul eens lekker in het sop gezet in een kuuroord. Ook wil Paul graag één van de Nederlandse eilanden bezoeken, terwijl racen bij Pauline hoog op haar lijstje staat.

Aan het einde van de zomer maken ze de balans op. Is Paul al een beetje ingeburgerd en durft Pauline uit haar Gooische comfortzone te stappen? Hoe dan ook: Paul en Pauline hebben de zomer van hun leven… en dat in Nederland!

‘De Zomer Van Paul & Pauline’ is de tweede reeks van het web-only format ‘De Zomer Van’ op RTLXL.nl. Naar ‘De Zomer Van Britt en Ymke’ keken vorig jaar dagelijks 40.000 mensen. Vanaf maandag kun je iedere werkdag een nieuwe uitzending bekijken vanaf 16.00 uur.

Lees ook:De Zomer van Paul & Pauline groter succes dan Britt & Ymke
Lees ook:TVOH: Charly Luske en Paul Turner in halve finale
Lees ook:Paul Turner, oliebollen en vuurwerk in BZT Show
Lees ook:Charly Luske en Paul Turner naakt in Viva
Lees ook:Paul Turner wil strak in zijn vel zitten voor comeback

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>