Nagefloten worden? Nee liever niet

Nagefloten worden? Ja dames het gebeurt nog steeds en ik denk dat het de meeste van ons wel eens is overkomen. Niet altijd leuk natuurlijk. Heel veel mannen snappen niet dat het respectloos is. Michelle Alexander wist daar wel raad mee.
Michelle Alexander werd twee straten achtervolgd door een onbekende Jay, die maar om haar nummer bleef vragen. Erg leuk vindt ze het niet maar hoe ze reageert is echt hilarisch. Dit zouden meer vrouwen moeten doen.

 


Er zijn nog steeds heel veel mannen die niet snappen dat vrouwen het niet leuk vinden om nageroepen te worden op straat. Het is niet grappig, het is rude en disrespectvol en het enige wat je ermee bereikt is dat ze je een storende idioot vindt. Niet aantrekkelijk! Michelle Alexander werd twee straten door deze guy, ‘Jay’, achtervolgd met de vraag of ze haar nummer wilde geven.

Lees ook:Vrouwen: liever eten dan seks
Lees ook:Vluchtinstructies saai? Nee, sexy!
Lees ook:Uggs lelijk? Nee joh, de zomercollectie is trendy!
Lees ook:Vrouwen worden knapper, mannen lelijker
Lees ook:Mannen verleiden met beertjes werkt niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>