Rubriek: de leukste instagram accounts

Elke week wordt er in deze rubriek aandacht besteed aan de leukste Instagram accounts. Er worden vier accounts uitgelicht die de moeite waard zijn om te bekijken of te volgen. Zo heb je elke week volop inspiratie. Deze week zijn er weer vier leuke accounts die je niet mag missen.

 

 

1. Je zult het misschien niet altijd zeggen, maar oudere mensen kunnen er ook nog onwijs hip uitzien. Op het instagramaccount fasion grandpas’s worden er allemaal hippe opa’s uitgelicht. Super leuk om te zien, en misschien kun je jouw eigen opa hier ook wel op wijzen.

2. Dol op honden, ijs, taart, kleurtjes en heldere foto’s? Dan ben je bij Sonyayu helemaal aan het goede adres. Het beeld van haar honden leveren de meest hilarische foto’s op. Daarnaast zijn het gewoon hele lichte en mooie foto’s. Een echte aanrader voor iedere dog-, food-, en homelovers.

3. Vrouwen worden vaak belachelijk gemaakt of uitgelachen om hun striae. Je weet wel, die lijntjes die krijgt als je bijvoorbeeld in een korte tijd veel bent aangekomen of afgevallen. Het Instagramaccount love your lines laat vrouwen zien die trots zijn op deze lijntjes. Zoals ze zelf zeggen: ze laten foto’s zien van echte vrouwen en vrouwen die houden van zichzelf. Zo zie je maar weer, niemand is perfect. Dit account is zeker de moeite waard.

4. Mode hoeft niet duur te zijn en je bent nooit jong genoeg om er stylish bij te lopen. De kleine 4-jarige Ryker kopieert de stijl van verschillende modellen en acteurs en doet dit op geheel eigen wijze. Op ministylehacker showt hij zijn laatste mode creaties. Is dit niet heel schattig?

Lees ook:Rubriek: de leukste Instagram accounts
Lees ook:Rubriek: De leukste vier Instagram-accounts
Lees ook:Rubriek: de leukste vier instagram accounts
Lees ook:De vijf leukste uitverkoop steden
Lees ook:Maak zelf de leukste posters voor op je kamer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rubriek: de leukste instagram accounts

  1. demy

    wij mij op instgram mag ik vind dat wel leuk hoor

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>