Wendy van Dijk weer terug als Ushi en hoe!

Het wereldberoemde typetje van Wendy van Dijk, Ushi Hirosaki, krijgt binnenkort een levensecht evenbeeld. Op 9 maart 1999 maakte het Nederlandse publiek voor het eerst kennis met de Japanse journaliste die nietsvermoedende bekende Nederlanders voor de gek hield met haar interviews.

Inmiddels reist Ushi de hele wereld over en heeft zij al heel wat grote sterren voor haar camera weten te strikken. Donny Osmond, Lionel Richie, Adele, Latoya Jackson, Uri Geller, David Hasselhoff, Janice Dickinson, ze zijn allemaal in haar val getrapt.

Het productieproces is inmiddels in volle gang en binnenkort wordt het evenbeeld van Ushi naar Nederland gevlogen, waar het op een nader te bepalen plaats wordt onthuld door Wendy van Dijk. En wist je dat er binnenkort zelfs een film met Ushi in de bioscoop te zien zal zijn?

Zaterdag 3 november gaat er ook een nieuwe reeks van ‘Ushi & The Family’ start, want een tv-seizoen bij RTL 4 is niet compleet zonder dit veelbesproken typetje van Wendy van Dijk. Ushi heeft onder andere een bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven met haar mond vol tanden. Ushi stelt haar de meest bizarre vragen en door de dubbelzinnige spraakverwarring weet Ruby niet waar ze het zoeken moet. “Pure torture” zoals Ruby een paar keer onopvallend probeert te roepen tegen de cameraman. Als zij uiteindelijk uit haar lijden wordt verlost, geeft Ruby Wendy het mooiste compliment: “That just topped whatever I did in my life, so fantastic!”

Iedere zaterdag tussen 20.00 en 20.30 uur op RTL4.

Lees ook:Wendy van Dijk mist haar wilde jeugd
Lees ook:Kijkcijferobsessie voor Linda de Mol en Wendy van Dijk
Lees ook:Danni Lowinski – de leukste advocate van NL – is weer terug!
Lees ook:Arie Boomsma weer terug met Uit de Kast
Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>