Hoe overleef ik de brugklas? Met dit stripboek!

Rosa’s avonturen in de brugklas zijn nu te lezen én te bekijken in dit allereerste
Hoe overleef ik-stripboek. Er is geen leukere manier om je voor te bereiden op de middelbare school.

De Hoe overleef ik…-fans kunnen geen genoeg krijgen van Annets tekeningen en strips. Daarom verschijnt Hoe overleef ik de brugklas? nu ook als stripboek. Natuurlijk met veel e-mails en onmisbare survivaltips!

Meer info: Hoe overleef ik de brugklas

Lees ook:Hoe overleef ik school…
Lees ook:Hoe overleef ik volwassen worden? Samen met Rosa & co!
Lees ook:Verzorgingslijn Hoe overleef ik bij Etos
Lees ook:Win dvd Hoe overleef ik… Mezelf? @MeidenblogNL
Lees ook:Win box tv-serie Hoe overleef ik… @meidenblog

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe overleef ik de brugklas? Met dit stripboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>