Vodafone lanceert Dance-App ‘The Party Starter’

Vodafone Nederland heeft The Party Starter-app gelanceerd. De app daagt uit tot dansen, registreert de dansbewegingen en geeft direct feedback op het ritmegevoel. Zo wordt het ritmegevoel en uithoudingsvermogen van festivalgangers langdurig op de proef gesteld.

Voor liefhebbers die helaas naast tickets voor felbegeerde en vaak uitverkochte dancefestivals grepen is dit hun kans, want dagelijks beloont Vodafone de feestganger van de langste danssessie met tickets voor Sensation, Mysteryland of Welcome to the Future.

De app is per direct beschikbaar voor Android-toestellen, de iPhone variant van de app volgt snel.

Lees ook:Styletoday.nl lanceert Party Collection met Fab.
Lees ook:Lights off, party on! Just Dance 4 game is nu verkrijgbaar
Lees ook:So You Think You Can Dance lanceert Facebook App
Lees ook:Gratis bellen en sms’en met Vodafone: nog tot en met 5 mei
Lees ook:Win een Glamorous Party op 23 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>