Slimme kat doet behoefte op de wc

Mijn kat keek over mijn schouder mee naar onderstaand filmpje (He leuk, een kat) om vervolgens zijn weg te vervolgen naar de kattenbak. Voor hem geen wc-bezoekjes helaas, waardoor ik dagelijks drollen sta te scheppen op het koude balkon. Wel knap, van deze kat!

Lees ook:Slimme kat wil geaaid worden
Lees ook:Kat en rat… vrienden voor het leven
Lees ook:Kat loves Ipad
Lees ook:Organiseer een filmavondje voor je kat
Lees ook:Jouw kat als travestiet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>